Productcategorie├źn X Pillen Sprays Voor vrouwen
Bekijk onze producten

Wetenschappelijk bewijs hgh antiveroudering

We zullen u verder een kijkje achter het gordijn geven wat HGH doet met het lichaam.

De groeihormoon wordt ook wel somatotropin genoemd. Dit is een proteïne hormoon die bestaat uit 190 aminozuren (de bouwstenen van een proteïne) en wordt gemaakt door de hypofyse. Het heeft twee effecten, die beiden zeer veel voordeel bieden aan een vitaal actief lichaam, zoals u hieronder kunt lezen.

Een belangrijk effect dat HGH heeft is het directe effect op andere soorten cellen. De groeihormoon verbind zich aan een bepaalde doel cel en zorgt dan voor een bepaalde actie. Vet cellen zijn een voorbeeld van doelen voor HGH, dus hebben deze cellen receptoren van het de groeihormoon. Als de twee cellen verbonden zijn zorgt de groei hormoon dat triglyceride in de vetcel wordt afgebroken en wordt de mogelijkheid van de vetcel om rondzwervende lipiden op te nemen voorkomen. Met andere woorden: Vetopslag wordt vermeden!

Over het onderzoek naar de functie van HGH

HGH zorgt voor nog een indirect effect voor het lichaam door het zorgen voor de afscheiding van IGF-1. Dit is een insuline aanmaak opwekkende hormoon. IGF-1 wordt afgescheiden door de lever en andere weefsels als reactie op de groeihormoon.

Wat wordt bedoelt met 'groei'?

Het meest voor de hand liggende antwoord op deze vraag is dat iets groter word. Maar blijf niet in het hokje van die definitie hangen. Groei heeft vele gecoördineerde processen nodig door het hele lichaam. Dit heeft weer een complexe dans van grote aantallen hormonen als basis, omdat hormonen zorgen voor de berichten die nodig zijn voor de aansturing van de verschillende lichaamsdelen. De groeihormoon stimuleert indirect de synthese van kraakbeencellen wat resulteert in botgroei. Dit is hetzelfde effect dat ook nodig is voor spieropbouw. Het stimuleert differentiatie en proliferatie van spiercellen, stimuleert aminozuur opname en stelt proteïne samen in de spieren en andere weefsels. Dit is waar de invloed van HGH op alle spier en huid vandaan komt.

Hoe zit het met metabolisme?

De groeihormoon heeft een belangrijk effect op:

proteïne metabolisme: HGH zorgt voor een verhoogde aminozuur opname, verhoogde eiwitsynthese en verminderde oxydatie van eiwitten.

Vet metabolisme: HGH verbeterd het gebruik van vet en geeft het lichaam de mogelijkheid vet meer efficiënt af te bouwen.

Kooldraad metabolisme: HGH is een van verschillende hormonen dat zorgt dat de bloedsuiker spiegel op een normaal niveau blijft.

Zonder HGH...

Door de mogelijkheden van HGH zoals ze hierboven beschreven zij, kun je snel zien dat zonder het, spiermassa af neemt, vet niet meer weg kan uit het lichaam en metabolisme weerstaat en huid en nagels er slechter uit gaan zien (een product van proteïnes). In feite komt het erop neer dat wetenschappers er nu van uit gaan dat HGH een sleutelrol speelt in de meeste functies van het lichaam. Of HGH nu direct communiceert met bepaalde cellen of dat het een sleutelrol speelt in de correcte functie van andere lichaamsfuncties, het is een essentiele stof voor jeugdige kracht en gezondheid!

Voel u jong met HGH