Productcategorie├źn X Pillen Sprays Voor vrouwen
Bekijk onze producten

Stop het Verouderingproces

Op deze pagina zullen we je bewijs presenteren dat uit onderzoeken naar voren is gekomen en kun je voor jezelf uitmaken of hetgeen dat wij beweren waar is.

HGH is al veel langer bekend dan velen van ons zich zullen realiseren, maar het meeste, voor ons interessante onderzoek, is pas in de laatste tientallen jaren verricht. In het verleden moesten hormonen worden gehaald uit de lichamen van overleden donoren. In de jaren 80 hebben onderzoekers echter een manier gevonden om met hulp van DNA technologie deze stof na te maken in het laboratorium. Dit was de doorbraak die de weg inluidde voor iedereen die het wil om HGH stimulators te gebruiken in het alledaagse leven.

In 1990 werd er een zeer belangrijke studie gedaan door de Medical Collage of Wisconsin. Zij ontdekten dat HGH heel veel kan betekenen om de effecten van verouderingsverschijnselen te verminderen. Het onderzoek concludeerde dat het gebruik van HGH kan leiden tot een biologische verjonging van 10 tot wel 20 jaar.

Onderzoek naar HGH

In deze studie werden 21 mannen van tussen de 61 en 81 jaar met allen een redelijk laag niveau van HGH in hun bloedstroom getest of HGH een positief effect had. 12 van hen kregen een injectie en 9 niet. Na 6 maanden werden de twee groepen vergeleken. Van de mannen die een injectie hadden gekregen, bleek dat hun verpercentage verbeterd was, dit door een verminderinf van vet van 14,4% en een vergroting van de spiermassa van 8,8%! Het 'normale' verdunnen van de huid, dat bij de meeste van ons voorkomt op latere leeftijd, was omgekeerd bij de geïnjecteerde groep. Deze groep liet een verdikking van de huid zien van 7,1%. Niet alleen dat, ook de bot dikte was vergroot. De botdichtheid was met 1,6% vergroot. En dit alles werd bereikt zonder dat de levensstijl van de deelnemers werd aangepast.

Nu zijn er duizenden studies die gelijksoortige bevindingen aantonen. Een HGH antiveroudering behandeling kan de verschijnselen van veroudering tegen gaan.
Het is duidelijk dat supplementen die uw lichaam bevorderen in het aanmaken van HGH uw lichaam verbeteren.