Productcategorie├źn X Pillen Sprays Voor vrouwen
Bekijk onze producten

Versterk resultaten voel u jong door hgh-antiveroudering

Versterk het effect van HGH supplementen

Zoals u ongetwijfeld hebt begrepen, komt het menselijke groeihormoon van een of twee bronnen, van binnen uit je lichaam of van buiten uit. U weet nu dat gebruik van supplementen de beste manier is om de aanmaak van HGH in uw lichaam te verbeteren. Omdat dit een hormoon is samengesteld uit verschillende proteïnen en andere substanties, is het zeer lichaamsafhankelijk en kan het alleen een goed resultaat geven als het uit uw eigen lichaam komt. De truc is echter om uw eigen lichaam zo ver te krijgen dat het er zelf meer van aan maakt.

Er zijn een aantal manieren om dit te doen. Een aantal zijn heel gewoon, zoals eten, slapen en voldoende lichaamsbeweging en hebben een grote impact op hoeveel HGH je lichaam produceert. Wilt u uw HGH niveau nog verder omhoog krikken? Uw hypofyse is een zeer druk orgaan! De hormonen die hier worden aangemaakt regelen alles in uw lichaam, van uw energie tot de waterbalans en de mate waarin andere klieren hormonen voor u aanmaken.

Als u de jeugdigheids-effecten van HGH maximaal wilt benutten, moet u weten dat HGH volgens wetenschappelijk onderzoek wordt gestuurd door 2 andere hormonen. Een hormoon dat tegen de hypofyse zegt, MEER HGH en een ander dat zegt MINDER HGH. HGH wordt op een normale dag meestal 6 tot 12 keer per dag in korte pulsen aangemaakt. Deze blijven maar korte periode in het bloed circuleren. HGH wordt door de lever omgezet in Insuline-like-Growth-Factor-1 (IGF-1) ook wel somatomedine-C genoemd. Het HGH niveau is doordat het maar kort in het bloed aanwezig is niet m.b.v. bloedonderzoek te bepalen, het somatomedine niveau dat een goede maat is voor de hoeveelheid geproduceerde HGH wel. De grootste vrijgave is ongeveer een uur nadat u in slaap bent gevallen. U begrijpt dus dat een goede nachtrust een van de meest belangrijke dingen is.

Blijf actief en verhoog het effect van HGH

Lichaamsbeweging die uw spieren hard laat werken is een andere grote factor die het effect van HGH in uw lichaam bevorderd. Zolang u geen grote lichamelijke inspanningen verricht vlak voor u naar bed gaat (de adrenaline die u dan heeft zal u uit uw slaap houden) zal een degelijke workout uw lichaam een signaal geven om meer HGH aan te maken. Afhankelijk van of u uw lichaam de juiste supplementen heeft gegeven, die u binnen krijgt bij het gebruik van supplementen zoals GenF20, zal het HGH niveau in uw lichaam verhogen.

Als laatste zult u het aantal proteïnen in uw voedsel moeten verhogen. Echter niet tot absurd hoge niveaus, omdat een uitgebalanceerd dieet de ultieme sleutel is van een goede gezondheid.

Samengevat komen we tot het volgende van wat u kunt doen om HGH-producten een nog groter effect voor u te geven.

1.Een goede nachtrust en geen zetmeel of suiker rijk voedsel eten (of alcohol) in de laatste 3 of 4 uur voor u naar bed gaat.
2.Doe minimaal twee maal per week een zwaar belastende lichamelijke inspanning (sport).
3.Eet meer proteïnen, dus veel groenten (bonen en peulvruchten zijn goede leveranciers)

Maar in het algemeen is het nog steeds niet helemaal duidelijk hoe HGH in het lichaam werkt, ondanks dat dokters steeds met nieuwe doorbraken komen. Er is nog steeds een hoop niet bekent over de invloed van lichaamsbeweging en een dieet op de aanmaak in uw lichaam van HGH.