Productcategorie├źn X Pillen Sprays Voor vrouwen
Bekijk onze producten

Voordelen hgh met minimale inspanning meer spiermassa energie

We zullen in het kort aangeven wat je zou verwachten in een jong lichaam. Van alle voorbeelden zijn klinisch bewezen dat ze worden verbeterd door een hoger niveau van HGH:

  • Verminderd lichaamsvet
  • Verhoogde spiermasse
  • Rimpel vermindering (verhoogde huiddikte)
  • Haar herstelling
  • Verhoogt seksueel functioneren
  • Hoger energie niveau
  • Positief effect op cholesterol
  • Beter humeur & slapen
  • Beter geheugen, zicht en immuniteit
  • Normalisering van de bloeddruk

Al deze dingen worden voor een groot gedeelte gereguleerd duur groeihormonen, en medisch onderzoek heeft aangetoond dat het verhogen van het HGH niveau door injectie therapieën effectief is. We zullen u nu elk van deze voordelen in detail uitleggen.

Verminderd lichaamsvet

Een van de meest zichtbare voordelen die HGH stimulators opleveren is het verminderen van lichaamsvet. Een van de medische onderzoeken toond aan dat bij injectie van HGH over een periode van 6 maanden het lichaamsvet kan worden verminderd met 14,4% bij oudere mannen.

Verminder uw vetpercentage met HGH

Maar er is meer. Een van de plaatsen waar het meeste effect werd bereikt was de buik (zwembadjes), waar tot wel 30% aan vermindering van lichaamsvet werd geconstateerd. En dat al na twee maanden HGH gebruik. De theorie is dat de hormoon het lichaam verteld wat het moet doen met het extra vet. Het is een feit dat HGH supplementen meer effect hebben dan het volgen van een dieet, omdat een dieet het hormonaal berichtensysteem veranderd.

Spiermassa

Een onderzoeker genaamd Rudman concludeerde dat een groep oudere testpersonen, mannen van over de 60 die HGH supplementen gebruikten, een grotere spiermassa kregen zelfs zonder dat ze spieroefeningen deden. Ook andere onderzoeken hebben dit effect inmiddels bevestigd. Een onderzoek uitgevoerd door Franco Salomon uit Londen ondervond dat na 6 maanden dagelijkse injecties tot een spiermassa vergroting van 10 % kan leiden.

Rimpel vermindering

De studie van Rudman vertoonde nog meer resultaten op het gebied van huid verbetering. Uit zijn onderzoek bleek een huid dikte verbetering van 7,1%. Hieruit blijkt hoe effectief HGH therapie wel niet is.

Rimpelvermindering door HGH word veroorzaakt door het feit dat HGH zorgt voor een hogere productie van collageen en elastine, twee essentiële huid proteïnen die de huidstructuur vormen.

Haar herstel

Een van de meest klassieke signalen van veroudering is het verdunnen en het grijs worden van de haren. HGH behandeling heeft bewezen de haarkleur te herstellen en zelfs nieuwe haargroei te stimuleren. Bij een test met 202 testpersonen bleek bij allen het haar dikker en voller te zijn geworden waarbij bij 38 personen zelfs nieuwe haargroei werd geconstateerd.

Verbeterd seksueel functioneren

Verlaagde interesse in seks is een andere plaag die bij veroudering hoort, waarvan veel mensen hopen dat ze hier iets tegen kunnen doen. Zoals u nu misschien wel kunt raden heeft medisch onderzoek bewezen dat een verhoogt niveau van HGH voor oudere mannen een verbeterd gevoel, een verhoogde vitaliteit en een verhoogde mentale alertheid bied. Dit resulteert vervolgens weer in een verhoogt seksueel functioneren omdat men zich beter voelt en meer energie heeft.

Lager cholesterol

Het staat vast binnen cholesterol onderzoeks kringen dat LDL cholesterol de problemen veroorzaakt bij bloedvat vernauwing. De toename van LDL, ofwel low-density lipoprotein, zorgt voor een verhoogt risico op hart en vaat ziekten.

Aan de andere kant is het het HDL, de high-density lipoprotein, dat het tegenovergestelde effect zou moeten hebben (het verminderen van het effect van LDL en het reduceren van de kans op hart en vaat ziekten). Dit is zeer goed nieuws omdat testen hebben uitgewezen dat HGH supplementen voor een hoger niveau van HDL zorgt.

Beter humeur & slapen

Humeur, hersenfuncties en slaap zijn beter als we jong zijn, ook al nemen jonge mensen dat niet altijd aan. Met het ouder worden zorgt de slijtage van de hersenneuronen en de veranderende hormoonhuishouding voor schommelingen in ons humeur en het vermogen om goed te slapen.

De hersenen en HGH De hersenen in 3d

Oudere mensen hebben vaak moeite om een goede nachtrust te krijgen doordat ze niet meer in een diepe slaap kunnen komen. In deze slaap herstellen de hersenen zich juist het meest. De groeihormonen worden op verschillende momenten van de dag en nacht aangemaakt door de hypofyse. Overdag helpt het om energie en uithoudingsvermogen te leveren. S´nachts verkort het de tijd die je nodig hebt om te slapen, terwijl de kwaliteit van de slaap die je krijgt wordt verbeterd. HGH geeft je de tijd om sneller te herstellen, zoals het lichaam van een jong iemand zou doen.

Ook het humeur wordt beïnvloed door de effecten van het HGH niveau, zo blijkt uit een onderzoek van twee onderzoekers uit 2002. Met te min HGH zakt je mentale staat in net zoals je lichaam en ontwikkel je een negatieve houding, onvoorzichtigheid, vermoeidheid, bezorgdheid, depressies en verdwijnt je zelfvertrouwen.

Beter geheugen, zicht en immuniteit

Er is bewijs geleverd dat HGH de hersenfunctie en het geheugen verbeterd. Dit is niet verrassend, omdat dit juist de dingen zijn die we altijd zien verminderen bij oudere personen. Een studie in Nieuw-Zeeland toonde als resultaat dat door injectie van HGH de verbeterde stofwisseling zorgde voor enig herstel van beschadigde neuronen in de hersenen. Ook andere onderzoeken zijn tot deze conclusie gekomen.

Het verlies van zicht is nog een klassiek voorbeeld van symptomen die tevoorschijn komen bij het ouder worden. Ook hiervoor geld weer dat een hoger niveau van HGH in het lichaam zorgt voor verbetering. Hoe ouder we worden hoe minder flexibel onze ogen worden. Dit maakt het moeilijk om in het donker te zien. Sommige mensen krijgen zelfs last van nacht blindheid. HGH heeft bewezen hier zeer grote verbeteringen in te kunnen bereiken.

Ons immuun systeem gaat door de jaren heen steeds minder functioneren door het DNA dat jarenlang kleine beschadigingen oploopt. Het is geconstateerd dat, als het DNA niet wordt gerepareerd, steeds meer cellen een beschadigde blauwdruk dragen. Dit zorgt er weer voor dat er steeds meer tekenen komen van een verzwakt immuun systeem. HGH helpt u dit probleem voor te zijn door het lichaam in een betere conditie te houden zodat het DNA sneller kan worden hersteld. U houdt zo een sterker immuun systeem en wie wil dat nu niet?

Normalisering van de bloeddruk

Dit is zeker een van de mooiste effecten die HGH u biedt. Niet alleen wordt de bloedcirculatie zelf verbeterd. Volgens twee onderzoekers, Hertoghe en Nabet, zorgt een HGH behandeling er voor dat je je minder snel druk maakt en geeft het een gevoel van veiligheid en sereniteit. Daarnaast wordt je ook nog eens meer resistent voor stress.

Er is geen twijfel mogelijk over de voordelen die een verhoogt gehalte aan HGH in bloedcirculatie heeft. Er is maar een ding dat uw kan doen voor er jong uit te blijven zien en dat is uw niveau HGH te verhogen, ondanks dat u geen gebruik kan maken van injecties die hierboven besproken resultaten geven.